Våra tjänster

När du väl bestämt dig vad det är du vill, kontaktar du oss och vi kommer överens om vad exakt du vill veta och vad som inte är intressant. Kom ihåg att här är det du själv som bestämmer! Vi gör det du vill och dina önskemål är det som vägleder oss. Ifall det under forskningen skulle dyka upp något oväntat (sådom förfäder i andra länder eller dylikt) kontaktar vi dig genast för att fråga dig om din mening i hur vi skall gå till väga i fortsättningen.

Vi försöker endast ta reda på det du vill veta och inget mer så att att du besparas alla extra kostnader. Ifall det under forskningens lopp kommer fram några ”extra uppgifter” bjuder vi på dem utan extra kostnad. Därefter får du med oss bestämma om vi eventuellt skall försöka ta reda på mer, alltefter vad du själv är intresserad att veta.

Det finns alltså ingen risk att du i efterskott skulle bli krävd på betalt över någon forskning du inte hade tänkt dig utan här är det enbart du själv som bestämmer. Kontakta alltså oss och vi kommer överens om vad du vill veta och först därefter sätter vi igång att försöka lista ut dina rötter och kom ihåg att vi vid minsta tvekan kontaktar dig för att undvika några överraskningar.